SAD JE SVE JASNO: Najbitniji igrači će produžiti ugovore, evo ko će još napustiti Marakanu (FOTO)

Generalni direktor Crvene zvezdeZvezdan Terzić, gostovao je na televiziji O2, gde je pričao i o tome koji igrači nisu na prodaju iz postojećeg igračkog kadra.

Zvezda je ove polusezone ostvarila rekordnu zaradu od transfera i istorijski rezultat ulaskom u Ligu šampiona, što je finansijski potpuno stabilizovalo klub sa Marakane, čiji je dug prema rečima Terzića sada sveden na cifru između 10 i 12 miliona evra.

Zvezda sada od prodaje novih igrača u zimskom prelaznom roku može dodatno da spusti dug, a nema sumnje da će posle dobre polusezone i velikih utakmica u Ligi šampiona cena drastično skočiti mnogim igračima.

Ipak, prema rečima Terzića, tri fudbalera su nedodirljiva i nisu na prodaju. To su Milan Borjan, Marko Marin i El Fardu Ben.

Borjan sigurno ne može da ide, jer nije na prodaju. Ima ugovor do 2020. godine i čim se vrati u Beograd sa odmora, biće mu revidirana plata.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Milan Borjan je u Ligi šampiona primio 17 golova u 6 utakmica, ali je po statistici bio jedan od najboljih golmana grupne faze; Foto: Tanjug/AP

Moja velika želja je da Marko Marin ostane i učiniću sve da tako bude. Otkriću vam takođe i da je velika želja trenera Milojevića da ostane Ben. Jedino ako ne stigne neka abnormalna ponuda, pa da se razmotri, jer je u timu već godinu dana. Ali u principu, on po želji trenera nije na prodaju - poručio je Zvezdan Terzić.


Telegraf.rs