Sa Tošićem sam se čuo jutros, Zvezda ima konkretne ponude za dvojicu igrača

Dodao je Terzić i da bi Milunović trebalo da potpiše novi ugovor

Generalni direkor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je na okupljanju tima da klub ima zvanične ponude za dvojicu fudbalera!

U pitanju su El Fardu Ben i Miloš Degenek koji su veoma blizu odlaska, dok bi Nemanja Milunović trebalo da produži ugovor.

Sa Milunovićem smo pričali još pre mesec dana,. jutros takođe. Očekujem ga u kancelariji psole treninga. Nesporna je želja oko nastavka saradnje. Putuje na pripreme, ugovor mu ističe u junu, ali mislim da tu nema ništa sporno i da će Milunović ostati u Zvezdi - rekao je Terzić koji se dotakao i Duška Tošića:

Sa Duškom smo obavili razgovore krajem decembra, on je otišao na odmor. Čuli smo se jutros, obavićemo i danas i ovih dana razgovore. Ima poziv, treba da se poklope i njegovi planovi. On trenira sa ličnim trenerom, biće sprema fizički. Nadam se da ćemo se dogovoriti.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ima konkretnih ponuda, za Bena i za Degeneka. Procenićemo u skladu sa potrebama tima. Pričao sam sa Stankovičem i Mrkelom da napravimo jedan stav. Može se desiti da odu, može se desiti i da ostanu. U skladu sa njihovim odlascima biće i dolazaka. Tu su i ponude za mlade igrače, Nikolića, Petrovića i Gavrića, ali nismo razmatrali te ponude.

Pričao je Terzić i o problemu sa pravilom da samo četiri stranca mogu da igraju domaći šampionat.

Zvezda ima problem sa strancima. Poveli smo neke incijative. Četiri stranca je izuzetno malo da bi se realizovali postavljeni ciljevi. Otišao je Boaći, stigao Bakajoko. Prikčjučili smo Odadu. Mislim da imamo šest stranaca. Ako niko ne ode, a neko dođe, biće ih sedam. Moramo raditi da se broj poveća barem na pet. Nama su stranci skupi igrači, ali ponavljam ono što mi je Džajić svojevremeno rekao: "Najskuplji je neuspeh."

- Videćemo da li ćemo nekog dovoditi ako niko ne ode. Ben je trenutno najbliži odlasku... Fali nam gore jedan kreativan igrač koji će da pravi razliku- Želimo da Zvezda bude kreativnija i moćnija.

(Telegraf.rs)