Ruski vezista se neće zadržavati na Marakani!? “Ima interesovanja iz inostranstva, ali…”

On nije želeo da otkriva konkretne stvari

U Crvenoj zvezdi je počeo da dobiju priliku Jegor Prucev i odmah je zaradio interesovanje stranih klubova. Jedan koji se pominje jeste ekipa Bazela, kojoj su crveno-beli navodno i odbili prvu ponudu od dva miliona. O fudbaleru se oglasio i njegov otac, Igor.

Starijeg Pruceva su kontaktirali iz ruskog "Čempionata", a direktno su ga upitali o interesovanju za njegovog sina.

Međutim, Igor Prucev, istakao je da je to poverljiva informacija.

- Ne mogu ništa reći o klubu koji je zainteresovan za Jegora. To je poverljiva informacija. Postoji velika konkurencija u Crvenoj zvezdi, privikao se, fizički je spreman. Trener je počeo da ga pušta u igru, veruje mu. Nadam se da će se u bliskoj budućnosti pokazati, ali za sada je sve samo pozitiva. On igra, to je bitno - istakao je Prucev.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ipak, potom je istakao da zavisi od mnogo čega da li će Jegor ostati u Crvenoj zvezdi.

- Morate shvatiti da je Zvezda praktično šampion Srbije. Što znači da imaju učešće u Ligi šampiona. Ako postoji razumevanje da trener računa na njega, to je jedan scenario. Ako stignu ponude, onda ćemo načiniti druge odluke. U momentu je teško predvideti nešto. Postoji interes spolja, ali postoji interes i u tome da se dokaže u Zvezdi. Zavisi sve od njegove pozicije u klubu, zahteva i uslova, od svega - istakao je Igor Prucev.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: