RTS NE PRENOSI ISTORIJSKI MEČ! Evo gde možete gledati utakmicu Srbije i Škotske

Istorijski meč nakon 20 godina.

Podsetimo, meč na Marakani igra se od 20.45 minuta

Konačno je došao i dan odluke za fudbalsku reprezentaciju Srbije - hoće li ili ne igrati na Evropskom prvenstvu sledeće godine?

Za odlazak na EURO posle 20 godina Srbiji je potrebno da večeras od 20.45 minuta izbaci Škotsku, a jedan od najvažnijih mečeva u novijoj istoriji prenosiće televizija Nova S.

Ono što može da raduje sve ljubitelje fudbala jeste činjenica da će selektor Ljubiša Tumbaković moći da računa na sve fudbalere koji su se pojavili na okupljanju, a iskusni stručnjak je već najavio da zna startnih 11 koji će istrčati na teren.

Srbija je, podsetimo, do finala plej-ofa Lige nacija stigla posle pobede u Norveškoj na produžetke (2:1), dok je Škotska na svom terenu savladala Izrael na penale. Posle 120 minuta nije bilo golova.

 Svi su spremni za duel sa Škotskom i nemam nikakvu dilemu oko startnih 11. Voleo bih da cela Srbija diše istim plućima. Želja mi je da tako bude, da reprezentaciju približim narodu. Ako stvarno dišemo istim plućima, onda je to ozbiljna podrška za našu utakmicu - rekao je Ljubiša Tumbaković pred meč.

Telegraf.rs