Rodio se novi problem pred odlazak u Jermeniju

Na sreću Zvezdaša biće rešen

Uefina zvanična potvrda još se čeka, ali sve naslućuje da će Crvena zvezda put Jerevena, iako je u Jermeniji proglašeno ratno stanje zbog sukoba sa Azerbejdžanom.

Mada u Nionu ovog puta nisu baš ekspeditivni – sumnjamo da bi misterija vladala ovako dugo da je u pitanju neki premijerligaš, a da je recimo Mančester junajted gost sumnjamo i da bi se igralo u Jerevanu – Zvezda je već počela da se priprema za put na istok Starog kontinenta.

I odmah naletela na problem, jer Gelor Kanga nije mogao da u ambasadi Jermenije dobije vizu za ulazak u tu zemlju.

Problem će ipak biti rešen, jer u ambasadi uveravaju da im je prosto pao sistem za afričke zemlje, ali bi Kanga svakako trebalo da vizu dobije na aerodromu u Jermeniji.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sad je već sasvim jasno, tamo će se i igrati. Bez obzira na rat. Nije tako bilo kad se pucalo na Balkanu.

Mada nije ni toliko bitno, predstavnici Ararata su garantovali bezbednost crveno-beloj delegaciji – mada nam nije jasno ni kako fudbalski klub garantuje bezbednost u ratno stanje? – a Zvezda nije htela da pravi probleme Jermenima.

Uefini inspektori danas su gosti Jerevana, treba da potvrde da šampion Srbije može bezbedno da sleti, odigra meč i vrati se iz Jermenije. Po svemu sudeći formalnost.

Mozzartsport

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: