Rodić pričao o Dzjubi: “On je najbolji ruski napadač, ako želi da dođe, odmah šaljemo avion”

Levi bek se već susreo sa igranjem u Rusiji, pa zbog toga i zna šta može da očekuje od ovog napadača

Pre nekog vremena kao bomba je odjeknula vest da Crvena zvezda želi u svojim redovima da vidim Artoma Dzjubu, napadača Zenita, koji bi predstavljao ogromno pojačanje pred naredni ciklus evropskih kvalifikacija, a o njegovim kvalitetiam govorio je i Milan Rodić

Levi bek Crvene zvezde je već igrao u Rusiji, pa je zato i dobro upoznat s onim što Dzjuba može da pruži crveno-belima i o kakvom napadaču se zapravo radi, pa je tako rekao da bi odmah poslao avion po njega.

Ako želi da dođe bilo bi mi veoma drago. Odmah ćemo poslati avion po njega u Sankt Peterburg! Ozbiljno, Artjom je veoma dobar fudbaler i osoba. Lično mi je u lepom sećanju, mislim da može dosta da nam pomogne u prvenstvu i Ligi šampiona - istakao je Rodić za ruske medije.

Rodić je igrao u Rusiji, ali ističe da i dalje prati mečeve u ovoj ligi, pa je tako i upoznat sa kvalitetom, ali i trenutnom formom ovog fudbalera.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nisam prestao da pratim Zenit iako sam otišao iz kluba. Kada mogu, gledam utakmice i naravno da vidim kako Dzjuba igra. Šta reći za njega, dobar je igrač. Stalno postiže golove, a i igra za tim. Ukrstili smo se u Zenitu, a potom i kao rivali u prvenstvu. Svima kažem da je on najbolji ruski napadač - istakao je Rodić.

(Telegraf.rs)