RODIĆ DOBIJA KONKURENCIJU! Levi bek potpisuje novi ugovor

Milan Rodić dobija konkurenciju u novoj sezoni u vidu Stefana Hajdina

Stefan Hajdin se vraća u Crvenu zvezdu na velika vrata! Iako je pre godinu dana faktički otpisan, visoki levi bek se nakon pozajmice u Voždovcu preporučio čelnicima kluba i Dejanu Stankoviću, a crveno-belima je ostala jedna glavobolja manje kada je u pitanju problematična pozicija levog beka.

Kako Telegraf saznaje, Hajdin će uskoro dobiti novi ugovor sa crveno-belima, pošto mu trenutni ističe u decembru 2020. godine. 

Momak rođen u Glini u Hrvatskoj, prošle sezone je u dresu Voždovca bio jedan od najstandardnijih igrača. Odigrao je 27 utakmica i postigao 2 gola i imao tri asistencije, što je bila dovoljna preporuka da mu se produži ugovor i reši deficitarna pozicija.

Zvezda godinama ima problem sa tom pozicijom na kojoj je standardan Milan Rodić, koji nema adekvatnu zamenu, a često "kuburi" sa povredama.

Tu je prošle sezone kao alternativa doveden Brazilac Žander, čija će epizoda na Marakani biti upisana crnim slovima, zbog katastrofalnih kikseva, naročito zbog onog u odlučujućoj utakmici za evropsko proleće protiv Olimpijakosa u Atini, kada je skrivio penal u 87. minutu i sprečio Zvezdu da se domogne 3. mesta u grupi Lige šampiona.

Želja crveno-belih prošle sezone bio je Filip Mladenović, koji je tada bio pod ugovorom, pa se prešlo na "jeftiniju" varijantu u vidu Žandera, koja je na kraju ispala mnogo skuplja, jer je koštala klub ozbiljnog novca zbog njegovog kiksa.

Mladenović je ovog leta bio slobodan igrač i na kraju je potpisao za Legiju iz Varšave, ali crveno-beli su već imali Hajdina u planovima za kritičnu poziciju levog beka.

Kada su u pitanju ostali igrači kojima su završene pozajmice, kako Telegraf saznaje, niko od njih nije u planu da nastavi svoju misiju na Marakani.

Nekima se planiraju nove pozajmice, a nekima se traže angažmani i transferi, dok se kod Erika Jirke čeka završetak poljskog prvenstva, kako bi se videlo planira li Gronjik da ga otkupi od Zvezde, pošto je u Ekstraklasi imao zapažen učinak od četiri gola na 13 utakmica.

Telegraf.rs