Ročesti: Vratio sam se zbog Delija

Američki plejmejker Tejlor Ročesti ponovo je košarkaš Crvene zvezde i kaže da mu je drago što se vratio jer već poznaje sistem

Ročesti je pretprošle sezone već bio deo Zvezde i od tada je upamtio nekoliko lepih uspomena, a na prvom mestu izdvaja navijače.

- Srećan sam jako što sam ponovo ovde, zbog igrača, trenera i stručnog štaba, uprave kluba i na prvom mestu navijača. Očekivanja su da se žestoko borim na svakoj utakmici, i da na bilo koji način pomognem ovom timu da dolazi do pobeda - rekao je Ročesti za klupski sajt.

Navijača doduše, neće biti bar još neko vreme na tribinama zbog pandemije korona virusa koja je nepredvidiva, kako u Evropi, tako i kod nas.

Istakao je i značaj konstantnosti, čiji je izostanak prethodnih sezona umeo da košta Zvezdu u mečevima.

- Najvažnija stvar je da znam sve ovde, i sve razumem. A to je na prvom mestu naporan rad svaki dan. Nije važno protiv koga igramo, kakva je situacija, da li dobijamo ili gubimo utakmicu. Krajnji cilj je da verujemo i imamo poverenje u proces i krajnji cilj. A oni se ne dešavaju preko noći, već moramo da budemo dobri u tome što radimo svakodnevno - dodao je Ročesti.

Da podsetimo, Ročesti u sezoni 2018/2019 u paru sa Džejmsom Feldinom nije uspeo da povuče crveno-bele ka tituli u ABA ligi pored Budućnosti i tada su Podgoričani igrali Evroligu.

Telegraf.rs