Reprezentativac Srbije se priključio Zvezdi na pripremama

Fudbaleri Crvene zvezde su nastavili sa pripremama za novu sezonu, a na Zlatiborima su od danas i jači za reprezentativca Srbije.

Naime, ekipi se pridružio i defanzivac Strahinja Eraković.

On je bio odsutan zbog obaveza u nacionalnoj selekciji, a sada se stavio na raspolaganju stručnom štabu na čijem je čelu novi trener srpskog šampiona, Barak Bahar.

Mladi Šljivić "cepao" mrežu

Bilo je zanimljivo na popodnevnom treningu crveno-belih, koje je dočekao snažan pljusak.  Rad je trajao više od 75 minuta, a u tom vremenskom periodu vežbao se i prijem i dodavanje, i to kao uvod u intenzivniji segment treninga.

Potom se prešlo na igru "čuvanja lopte", koja je namenski postavljena na terenu kraćih dimenzija. "Kao zahtevi pri ovoj vežbi su postavljeni brzo razmišljanje i promena ritma kretanja, dok su uključeni i mali golovi kako bi igra bila interesantnija", ističu crveno-beli na svom sajtu, dodajući i sledeće:

"Ubrzo smo svedočili partiji fudbala na dva gola sa primarnim fokusom na završnicu i realizaciju. Istakao se mladi Jovan Šljivić kao fudbaler čiji su udarci poprilično 'namučili' naše golmane da sačuvaju mrežu, a Zvezdino dete je pokazalo razornu haubicu koju poseduje u nogama. Pohvale, pored svih prvotimaca našeg kluba, zaslužili su Gelor Kanga i Mirko Ivanić u čije šuterske sposobnosti smo se uverili mnogo puta do sada".

Prava poslastica za igrače je stigla na samom kraju treninga, jer je poslednji zahtev od strane crveno-belog stručnog štaba bio rad na završinici u poslednjoj trećini terena, te su, posle kiše, i pogoci "pljuštali".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Novosti.rs