Reprezentativac po četvrti put odbio Zvezdu, Što ga Zvezda uopšte moli više?

Bik se drži za rogove, a čovek za reč. Ne znamo kakav je Mirko Ivanić čovek, ali u jednome je dosledan – neće u Zvezdu. Kako Maxbetsport saznaje, veznjak BATE Borisova je ponovo, treći put, odbio da se preseli u klub iz Ljutice Bogdana.

Ni ova, dakle, misija crveno-belih nije uspela. Drugačije je bilo oko dovođenja Nemanje Milunovića koji je, takođe, ranije odbio poziv Beograđana, ali je sada potpisao ugovor. Sa Ivanićem, međutim, stvari su ostale nepromenjene.

Verovatno je ovo poslednji put da je klub iz Ljutice Bogdana uputio poziv bivšem kapitenu Vojvodine i reprezentativcu Crne Gore. Kad te neko odbije tri puta, onda bi i dalje insistiranje na tome bilo ravno mazohizmu, a u Zvezdi to ne žele da budu. Uostalom, iz Napretka je doveden Vulić…

Nekada je Ivanić govorio da je Vojvodina jedini klub u Srbiji za koju bi igrao. Svojevremeno je, pre odlaska u Belorusiju, odbio i prelazak u Partizan. U taboru srpskog šampiona su izgleda verovali da je plasman u Ligu šampiona promenio tvrdokorni stav Ivanića. Očigledno nije.

Izvor: maxbetsport