Reprezentativac ipak odustao od Crvene zvezde…

Ništa od dogovora dve strane

Aleksandar Čavrić neće ovog leta obući dres Crvene zvezde, saznaje Telegraf. 

Pregovori dve strane, koji su se vodili prethodnih dana, nisu ispali onako kako su se nadali i jedni i drugi, Zvezda je iznela pred Čavrića ponudu, koju ovaj, posle nekoliko dana vaganja, nije prihvatio i karijeru će usmeriti u nekom drugom pravcu.

Crveno-beli su tako ostali bez novog solidnog imena u rotaciji, ali su brzo preusmerili sve svoje pregovaračke resurse u pravcu Ganijca Osmana Bukarija (24). 

Kao što je i bilo reči, Bukari je već neko vreme na radaru šampiona Srbije, prioritet i pre Čavrića, reč je o hitrom krilnom ofanzivcu koji je minulu sezonu proveo u redovima francuskog Nanta, na pozajmici iz Genta.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prema specijalizovanom fudbalskom sajtu Transfermarkt, njegova vrednost je tri miliona evra. 

Bukari iza sebe ima odličnu sezonu u dresu "kanarinaca", bio je standardan tokom čitavog prethodnog šampionata, i na 24 utakmice postigao je dva gola i upisao četiri asistencije.

Definitivno je da bi ovaj momak mogao da bude od velike pomoći Stankoviću koji želi da dobije na brzini po krilnim pravcima, a Bukari je neko ko bi doneo kvalitet više u tom pogledu.

Zvezda uskoro počinje preipreme za naprednu vrlo izazovnu sezonu, a kompletiranje igračkog kadra, i kada su dolasci i kada su odlasci u pitanju, trenutno je prioritet broj jedan uprave, te se nova imena u Ljutice Bogdana očekuju u narednih nekoliko dana.

(Telegraf.rs)