REKONSTURKCIJA MARAKANE! Crvena zvezda dobija novi stadion? (FOTO)

Crvena zvezda je raspisala konkurs za arhitektonsko -urbanističko rešenje stadiona Marakane i neposrednog okruženja.

Stadion "Rajko Mitić" može poprimiti sasvim novi izgled u narednim godinama a dobili su itekako dobre ideje od stručnih lica o novom izgledu što možete pogledati u galeriji ispod.

PROČITAJTE I OVO

*POZNATE GRUPE SVETSKOG PRVENSTVA, KAKO PROLAZI SRBIJA?

*DEGNEK OTVORIO DUŠU - PLAKAO SAM U HOTELU

*VEZISTA PARTIZANA PREŠAO U CRVENU ZVEZDU

8 predloga je bilo da se ne ukloni atletska staza, dok je 9 predloga bilo za uklanjanje atletske staze i eventualno proširenje tribina.

"Crvena zvezda sa zadovoljstvom obaveštava zvezdaše da je završen konkurs za arhitektonsko-urbanističko rešenje stadiona "Rajko Mitić" i neposrednog okruženja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Interesovanje za učešće u konkursu je pokazalo 28 kompanija, na konkurs je pristiglo 17 rešenja, i to 8 rešenja sa zadržavanjem staze i 9 rešenja sa uklanjanjem atletske staze.

Svi prispeli radovi dali su izuzetan doprinos razvoju ideje o potrebi unapređenja stadiona "Rajko Mitić" u interesu strateškog razvoja Crvene zvezde.

Stručna komisija je analizarala i vrednovala radove, i dodelila nagrade i priznanja najkvalitetnijim. Najiteresantnije segmente nagrađenih radova možete pogledati u galeriji, a o izložbi svih radova zvezdaška javnost će biti naknadno obaveštena."