Real želi da se otarasi Luke Jovića, selidba u Premier ligu

Hoće li Pevci i Plavci pokušati da ga vrate u fudbalski život?

Sve je izvesnije da će Luka Jović napustiti Real Madrid, naročito posle skandala koji je izazvala priča o nepoštovanju samoizolacije u Srbiji.

Jovića su javno kritikovali premijerka i predsednik države, a pošto se ni u klubu nije proslavio partijama, Real nije imao mnogo razloga da mu progleda kroz prste posle gafa.

Štaviše, Jović je u svom izvinjenju tvrdio da nije dobio adekvatne instrukcije, iako su ih mnogi zvanično dobili i potpisali po ulasku u Srbiju iz inostranstva u prethodnih nedelju dana. Engleski mediji prenose već da je Jović ponuđen Čelsiju i Totenhemu, koji su prethodno pokazali interesovanje za igrača.

Sparsima su povređeni Hari Kejn i Son Hjong Min, a Čelsi želi da se aktivira po isteku suspenzije transfera, usput, povređen je i Tami Abraham.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Jović je posle 17 golova u 32 meča Bundeslige, odnosno 10 golova u 14 mečeva Lige Evrope, prešao iz Frankfurta u Real za 60 miliona evra, ali nije uspeo da se dokaže.

Dao je dva gola na 24 meča, najviše je ulazio kasno kao rezerva u igru, pa je izvesno da će i korona virus skratiti njegov boravak klubu.

Čak su i internacionalni mediji poput "Sportbible" preneli reči Ane Brnabić o fudbalerima "koji zarađuju milione, a ne poštuju samoizolaciju".

Nije isključeno da novu sreću pronađe kod Žozea Murinja, koji simpatiše naše fudbalere i iza sebe ima vrhunsku saradnju sa Dejanom Stankovićem i Nemanjom Matićem.

Ispostavilo se da je rešenost da proslavi rođendan devojke u Beogradu bio koban...

Telegraf.rs