Reakcija Vojvodine zbog Lalatovićeve izjave da želi da bude trener Zvezde

Očigledno je ljudima iz uprave Vojvodine zasmetalo ono što je strateg rekao

Nenad Lalatović je privukao veliku pažnju svojom izjavom da će se jednog dana vratiti na klupu Crvene zvezde, što se očiglednog nije dopalo ljudima u Vojvodini.

Zbog toga je mladi strateg morao još jednom da se oglasi i to putem klupskog sajta, te je u ovom obraćanju morao da razjasni šta je zaista hteo da kaže.

- U toku jučerašnjeg dana, u sredstvima javnog informisanja pojavili su se navodi u vezi sa nastavkom trenerske karijere šefa stručnog štaba Vojvodine Nenada Lalatovića. S tim u vezi, trener "stare dame" osetio je potrebu da poruči navijačima Voše da je fokusiran isključivo na Vojvodinu i na ostvarivanje još boljih rezultata u budućnosti - navodi se na sajtu novosadskog kluba.

Nenad Lalatović je morao da se oglasi preko klupskog sajta
Nenad Lalatović je morao da se oglasi preko klupskog sajtafoto: Starsport©

Stoga je Lalatović pojasnio da sebe vidi posle rada u Vojvodini samo u nekom od inostranih klubova.

- Ono što naši navijači treba da znaju jeste nešto što sam već mnogo puta ponovio, a to je da mi je u Vojvodini stvarno prelepo i da Novi Sad doživljavam kao svoj grad. Iskreno, ako sve bude išlo u pravcu u kojem želimo, voleo bih da još godinama ostanem u Vojvodini i da klubu pomognem u osvajanju trofeja i igranju grupne faze Lige Evrope. S druge strane, onog dana kada budem napustio Vojvodinu, želeo bih da trenerskim poslom dalje nastavim da se bavim u inostranstvu - rekao je Lalatović.

Espreso