“Razočarani smo, rekao sam im na poluvremenu, ali…”

Nije bio srećan trener Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde su remizirali protiv Jang Bojsa u meču drugog kola grupne faze Lige šampiona (2:2), čime su i sebi dodatno zakomplikovali put pred nastavak takmičenja u Evropi, što može uticati i na eventualno drugo mesto u grupi.

Posle utakmice, razočaran je bio i Barak Bahar, trener ekipe Crvene zvezde, koji kaže da su imali dosta prednosti, ali...

- Razočarani smo pošto nismo pobedili, imali smo dobar zamajac na početku, ali... Imali smo i prednost domaćeg terena i navijače, ali to nije bilo dovoljno, zaista smo razočarani i to jer smo razočarali navijače i daćemo sve od sebe da to bude bolje idući put - rekao je Bahar.

Istakao je Bahar i da je ekipa trebalo da igra dosta bolje tokom cele utakmice.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Trebalo je da igramo bolje tokom cele utakmice, kada vodimo onda se trudimo da igramo pametnije, u drugom poluvremenu pokušali smo, rekao sam igračima, da se zaista potrude, ali... Nakon gola, moramo da trčimo, to nije bilo dobro, slažem se, ali, završili smo dobro, igrači sa klupe koji su ušli dobro su odradili posao.

Upitan je trener Zvezde i da li je pogrešio sa prvom postavom, kao i to da li je trebalo da se promeni.

- Možda, ali, ponekad su igrači koji uđu sa klupe u stanju da promene situaciju, posebno igrač kao Katai, koji nije igrao puno nam je pomogao da dođemo do remija. Nakon toga smo onda videli šta ćemo posle drugog gola, imali smo i puno promašaja, ali to je fudbal, moramo se više fokusirati, više koncentrisati, jer u Ligi šampiona nema tako puno šansi kao danas, moramo se više fokusirati i pogoditi kada imamo šansu.

Kaže i to da je Jang Bojs pomalo i iznenadio trenera.

- Fleksibilan su tim, spremili smo se za 4-4-2, ali nismo očekivali, bili smo spremniji za jednog napačada i krila, danas su igrali drugačije, počeli smo jako dobro i nakon dobre adaptacije, pre prvog gola, ali nakon toga vratili smo se suviše unazad i tu smo kažnjeni.

Dosta amplituda je imala Zvezda u ovoj utakmici, što je viđeno i tokom sezone.

- Rekao sam im na poluvremenu da treba da igramo bolje, da napadamo, ali... Ponekad se ima osećaj da se treba povući i onda smo bili kažnjeni drugim golom i došlo je do toga da skoro pobedimo, ali nije bilo dovoljno, takva je igra, radi se o momentumu, zamajcu, ali nekad nije dovoljno.

Ovaj remi je dosta i promenio pogled na tabelu, kao i njihovu budućnost u Evropi.

- Ovo je tek druga utakmica, naravno, hteli smo da pobedimo i da osvojimo još dva poena, ali nije sve izgubljeno, sad imamo dve utakmice protiv Lajpciga i tu može svašta da se desi i kao svi igrači koji su ušli s klupe, odradili su dobar posao, tako Kraso i Olajinka, Katai i Lučić, koji je bio uključen u gol, svako je pomogao i to je odlično.

(Telegraf.rs)