RAT IZMEĐU VIDIĆA I TERZIĆA! “Ne laži, jer imam svedoke – hteo sam da budeš trener Zvezde!”

Rat se nastavlja

Ekspresan odgovor

Izjava Zvezdana Terzića da mu je Nemanja Vidić rekao da želi da postane selektor, dobila je ekspresan demantij lično od nekadašnjeg defanzivca Mančester junajteda.

Bivši reprezentativac je bez dlake na jeziku poručio oštrim tonom generalnom direktoru Zvezde da je on poslednji sa kime bi razgovarao o tim stvarima, što je izazvalo reakciju Terzića, koji mu se putem saopštenja u javnosti obratio u ne baš blagom tonu.

foto: Starsport©

- Nemanju Vidića znam kao ispravnog i časnog momka, ali ovog puta ne govori istinu. Ne razumem zbog čega to radi, pogotovo na ovako uvredljiv način koji ne priliči jednom sportisti. Podsetiću ga da smo se pre godinu i po dana sreli ispred zgrade (živimo zgrada do zgrade) i razgovarali smo na temu njegovih planova. Tada sam mu rekao da Milojević planira odlazak i da razmišljamo o nekim novim trenerima kao sto su Dejan Stanković i on.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Zahvalio se na ponudi i rekao mi da želi više vremena da provodi sa decom u Milanu, a da ga interesuje mesto selektora jer ne bi morao stalno da bude u Beogradu. Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Draganu Džajiću, Svetozaru Mijailoviću i Mitru Mrkeli što oni mogu i da potvrde. Danas sam izjavio da je imao grandioznu igračku karijeru i da je potreban srpskom fudbalu u skladu sa njegovim željama. I to stvarno mislim. S obzirom da sam od Vidića stariji 15 godina, da sam mu bio predsednik u FSS, i da sam danas generalni direktor njegove i moje Crvene zvezde, smatram neprimerenim njegov današnji komentar - stoji u izjavi koju je Terzić poslao beogradskim redakcijama.

foto: Starsport©

Espreso.rs