RASTANAK JE IZVESTAN: Crvena zvezda na leto ostaje bez OVOG igrača (FOTO)

U klubu je već sve odlučeno.

Crvena zvezda već polako razmišlja i o letnjem prelaznom roku, iako Superliga Srbije još uvek nije završena, a već se zna i ko bi mogao da napusti Ljutice Bogdana. Kako stvari, među onima koji će spakovati kofere i napustiti Beograd nalazi se i Lorenco Ebisilio, kako saznaje ''Sportski žurnal'', koji nije uspeo da u potpunosti opravda utisak od dolaska u Crvenu zvezdu.

Holanđanin nema veliku ulogu u u prolećnom delu šampionata i zbog toga su u klubu spremni da ga puste. Ebisilio ima ugovor do 2020. ali mu sigurno nije u interesu da sedi na klupi, iako Vladan Milojević računa na njega. Međutim, pored Marka Marina i Mirka Ivanića, teško da Holanađanin množe da se nada većoj ulozi.

Lorenco Ebisilio

Lorenco EbisilioFoto: MN Press

Ebisilio je među tehnički najpotkovanijim fudbalerima u Crvenoj zvezdi, ali fizički nije mogao da isprati ritam koji je nametnuo Milojević. Problem je Holanđanin ima ood polčetka jer je stigao  u Zvezdu pri kraju priprema, da bi se potom pojavili i problemi sa povredama koji su ga potpuno izbacili iz ritma, pa je tek na mahove uspevao da pokaže koliko zapravo ume.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Srbijadanas