RAODNJIĆ NA TRANSFER LISTI!? Ponovo došlo do sukoba sa trenerom: “On ne poštuje ovaj sport”

Hrvatski trener na klupi Torina, Ivan Jurić i srpski reprezentativac Nemanja Radonjić ponovo su u centru pažnje.

Torino je savladao Atalantu u meču 14. kola Serije A rezultatom 3:0, ali u sastavu "Bikova" nije bilo Radonjića. Prema pisanju italijanskih medija, Jurić je opet sklonio Radonjića iz tima pošto se na treninzima uoči meča sa Atalantom nije dovoljno zalagao.

Njih dvojica su već imali nekoliko sukoba i pomirenja, ali sada deluje da je razlaz više nego izvestan pošto je Jurić čelnicima Torina rekao da stave Radonjića na transfer listu i da je otpisan!

Hrvatski stručnjak poslednji put pre ovoga Radonjiću je zamerio kada je zbog reprezentativca Srbije Torino primio gol od Juventusa posle kornera.

- Teško mi je da razumem ove stvari, po mom mišljenju - uopšte ne poštuje ovaj sport. Postoje stvari koje moraš da radiš, a ti uđeš i radiš suprotno - znači nisi u utakmici. Taj momak ima talenat, ali za šest meseci zajedničkog rada nisam mogao da ga pretvorim u fudbalera. Kod kornera moraš da budeš obazriv i prisutan. Može to da se završi i dobro i loše, ali moraš da budeš tu. Nekada se izvučeš zbog toga, ali danas smo mi platili - govorio je tada Jurić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kasnije su se pomirili, ali su, sva je prilika "rat" ponovo počeo da bukti i sada je izvesno da će "deblji kraj" izvući Radonjić.

Nemanja Radonjić je ove sezone odigrao deset utakmica za Torino i postigao je tri gola, ali je od početka oktobra proveo tek 11 minuta na terenu.

Kurir sport / Ž.S.