Rajković otkrio zašto baš Peruđa umesto Crvene zvezde

Preneli smo ranije večeras, srpski štoper Slobodan Rajković je, i pored interesovanja Partizana i Crvene zvezde i dugog razmišljanja, na kraju odlučio da se vrati u Italiju i prihvati ponudu tamošnjeg drugoligaša Peruđe.


Sa pomenutim klubom je potpisao ugovor do juna 2022. godine, zvanično je predstavljen, a posle završenog posla pokušao je da objasni zbog čega je izabrao baš Peruđu.

''Bila je to teška odluka na ličnom nivou. To nije bilo samo sportsko pitanje, ali sada jedva čekam da istrčim na teren u dresu Peruđe.Imam dvostruku odgovornost posle ovih dugih pregovora, ali ću naporno i tiho raditi da zadobijem poverenje navijača.

Voleo bih da govorim na terenu.Predsednik Santopadre i direktor Goreti bili su odlučni, njihovo poštovanje i poverenje koje su mi ukazali bili su ključni za izbor Peruđe. Trener takođe ima sjajnu ličnost i želi najbolje od svih, traži požrtvovanje i rad i na treninzima i na utakmicama'', istakao je Rajković, a prenosi ''CalcioGrifo''.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


Podsetimo, Rajković je prvi deo sezone proveo bez kluba, a prethodno je takođe bio u Italiji, gde je bio član ekipe Palerma.