Radonjić se emotivno oprostio od Crvene zvezde: “Uslovi mog ugovora nisu bili prelomni faktor, neću o detaljima šta je prevagnulo”

Sada već trener Panatinaikosa obratio se porukom navijačima crveno-belih

Bivši trener Crvene zvezde, a sada već novi trener Panatinaikosa, Dejan Radonjić, oglasio se i medijima dostavio poruku u kojima ne otkriva u potpunosti zašto je odlučio da pređe u Atinu i ne ostane u Zvezdi, koja mu je nudila ugovor takođe.

On ističe da uslovi nisu bili prelomni faktor, ali nije želeo da ulazi u razloge šta je prevagnulo.

Takođe je istakao da je ponosan na sve što je uradio u Zvezdi, da će ovaj klub uvek biti deo njega, kao i da će im se možda putevi ponovo ukrstiti.

Dragi Zvezdaši, doneo sam odluku koja ne samo da nije bila laka, već naprotiv izuzetno kompleksna i zahtevna. Ne želim da ulazim u razloge onoga što je prevagnulo, ali jedno je sigurno, da uslovi mog ugovora ni u jednom trenutku nisu bili prelomni faktor. Crvena zvezda je iznad svih nas, i sve što smo uradili za moja dva mandata uradili smo zajedno na šta sam veoma ponosan. Niko ne zna šta donosi sutra, možda će nam se putevi ponovo ukrstiti. Crvena zvezda će uvek biti deo mene, i to niko i ništa ne može da promeni. Svima vama želim mnogo zdravlja, sreće i uspeha, a Zvezdi želim da produži niz trofeja i navijačima donese još mnogo radosti - poručio je Radonjić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

(Telegraf.rs)