Radonjić otkrio ko neće igrati KUP!

Crvena zvezda je ubedljivo savladala Zadar u 22. kolu ABA lige, a trener Dejan Radonjić je nakon duela analizirao meč i najavio šta sledi za Kup Radivoja Koraća.

– Evidentno je bilo u početku utakmice da smo „teški“, da je kratak bio rok između meča u Kazanju i ovog večeras. Trebalo nam je malo vremena da promenimo ritam, da uđemo u meč sa boljom energijom i koncentracijom. Imali smo u drugom poluvremenu manji pad koji je u neku ruku bio posledica konačne razlike, već smo razmišljali da smo gotovi, da se utakmica bliži kraju, rekao je Radonjić i potom se osvrnuo na fantastičan šut i protok lopte:

-  Na kraju smo savladali ekipu Zadra uz preko 50 odsto za tri i 28 asistencija, što mnogo znači. Treba da se odmorimo i napravimo pripremu za mečeve u Kupu, poručio je Dejan Radonjić.

Maik Cirbes neće putovati za Niš.

– Cirbes je povređen, teško da će biti spreman za Kup Radivoj Korać, ostali su svi zdravi. Jasno je da u ovom ritmu je svaki igrač važan. Značajno je za nas da se unese svežina, to je bilo jasno i večeras. Kod nekih su opterećenja velika, pokušavamo da izbalansiramo minutažu koliko možemo. Raspored koji je od početka težak, plus bolest, prestanak rada, otkazivanje utakmica, tera nas da stalno pravimo određene promene, da vodimo računa o svakom detalju, rekao je Radonjić

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Novosti.rs