Radonjić otkrio ko još pojačava Crvenu zvezdu

Igrači obavili neophodne testove

Onaj udarnički deo pripremnog perioda je ispred igrača Crvene zvezde.

Ali živo je bilo prethodnih dana na Malom Kalemegdanu. Košarkaši regionalnog i srpskog šampiona obavili su neophodne medicinske tesatove tokom ponedeljak i utorka.

Od danas ih očekuje dril Dejana Radonjića kako bi spremni dočekali početak sezone, gde ih ponovo očekuje borba na četiri fronta.

Trener Dejan Radonjić u izjavi za klupski sajt govorio je o prvim danima priprema i svemu što crveno-bele očekuje u narednom periodu do početka sezone.

On je otkrio da crveno-beli intenzivno traguju za još jednim centrom i da će na taj način roster za nareddnu sezonu biti nastavljen.

“Ekipa je obavila neophodne testove u prethodna dva dana, praktično ovi uvodni dani se sprovode prema ranije utvrđenom planu. Očekuje nas naporan rad u pripremnom periodu, treninzi i pripremne utakmice, kroz koje želimo da postignemo zadovoljavajući nivo i budemo spremni za početak sezone. Nikola Ivanović i Holins stižu narednih dana, dok Voltersa očekujemo u Beogradu uz našu dozvolu krajem meseca. Trenutno tražimo igrača na poziciji pet, i time bi tim za takmičarsku sezonu bio definitivno kompletiran” , rekao je Radonjić.

Ekipa Crvene zvezde će osim kroz treninge, formu podizati i kako je to uobičajeno u ovom periodu, kroz seriju prijateljskih utakmica. Crveno-beli su već potvrdili učešće na izuzetno jakom turniru u Minhenu, a o ostalim mečevima i rivalima javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Kompletne pripreme ekipa Crvene zvezde će obaviti u Beogradu.

Mozzartsport