Radonjić će morati da donese tešku odluku na dan utakmice!

Možda utakmica odluke

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da njegov tim mora da bude koncentrisan sve vreme utakmice sa ekipom Budućnosti u Podgorici (subota, 20.30).

U finalu plej-ofa ABA lige Zvezda vodi sa 2-0 u pobedama pored činenjice da trener Dejan Radonjić nije mogao da računa na Korija Voldena i Marka Jagodića Kuridžu.

„U potpunosti smo svesni da igramo protiv kvalitetne ekipe Budućnosti. Moramo biti spremni da odgovorimo energetski i da odigramo sa maksimalnom koncentracijom svih 40 minuta. Na dan utakmice ćemo doneti odluku u kom sastavu ćemo nastupiti“, rekao je Radonjić.

Centar crveno-belih Ognjen Kuzmić očekuje težak posao u dvorani Morača

„Slažem se sa saigračima koji su prethodnih dana rekli da ćemo morati još bolje u Podgorici u svakom delu igre, ali i energijom i borbenošću. To znači borba za svaku loptu, za svaki skok, čvrsto i na prvom mestu timski. Budućnost je pokazala još jednom i u ovim utakmicama finala da je kvalitetan rival protiv koga morate da odigrate dobru utakmicu ako želite da dođete do rezultata“, kaže Kuzmić.

U slučaju potrebe, četvrti meč finalne serije igrao bi se u ponedeljak u istom terminu od 20.30 časova, a eventualni peti meč zakazan je za petak u hali Aleksandar Nikolić.

Sportklub