Radio kao magacioner, uzeo titulu sa Zvezdom, sad se vraća fudbalu u 4. ligi

Omega Robert završio u Donjem Sremu

Iako se činilo da je završio fudbalsku karijeru, nakon što se u javnosti pojavila informacija da je počeo da radi kao magacioner, nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Omega Roberts ne namerava da "okači kopačke o klin."

Naime, Roberts će od ove zime igrati četvrtu ligu Srbije, za ekipu Donjeg Srema koja se na svom Instagram profilu pohvalila najnovoijim pojačanjem.

Bomba prelaznog roka! Naše najnovije pojačanje je štoper Omega Roberts. Omega nam dolazi iz Žarkova, a igrao je u Crvenoj zvezdi, Novom Pazaru i Borcu iz Čačka. Bio je i kod nas u samom vrhuncu našeg kluba, a igrao je i za reprezentaciju Liberije. Omega dobro došao nazad - piše na stranici Donjeg Srema.

Roberts je u Srbiju došao 2011. godine, kada je pojačao užičku Slobodu. Potom je otišao u Smederevo odakle je 2013. stigao na Marakanu. Tu je ostao šest meseci pre nego što je dalje prosleđen u Borac iz Čačka, Donji Srem, Žarkovo, Novi Pazar i Budućnost iz Dobanovaca. Imao je izlete širom regiona, pa je igrao i za Mladost iz Podgorice, kao i za AZAl iz Azrebejdžana.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Njegova fotografija se nedavno našal u novinama, kao vid reklame za firmu u kojoj Liberijac očigledno radi kada ne igra fudbal.

Dobio sam priliku da se zaposlim u kompaniji. Kao neko ko je svoju mladost proveo u fudbalskim vodama, ova kompanije je pred mene predstavila izazov da se pokažem u jednom većem i jačem timu. U planu mi je da od jedne Crvene zvezde postanem zvezda u ovoj kompaniji. Tek sam na početku svoje nove karijere, ali ovde svaki pojedinac ima priliku da zasija – piše u izjavi Omege.

(Telegraf.rs)