Radio Delta uputio izvinjenje Zvezdi: “Čovek zbog kog je Stanković napustio konferenciju nije novinar”

Još nije utvrđen identitet osobe koja se lažno predstavila kao novinar Radija Delta iz Novog Sada

Veliki skandal viđen je na konferenciji za novinare na Karađorđu gde je Dejanu Stankoviću postavljeno neprimereno pitanje koje ga je izbacilo iz takta i zbog kojeg je napustio pres salu.

Novinar koji se predstavio kao član redakcije Radija Delta iz Novog Sada, upitao je Stankovića "Da li je Vojvodina morala da izgubi ovaj meč da prvenstvo ne bi bilo već sada gotovo?".

Nije ga zadovoljila reakcija portparola crveno-belih Miljana Miloševića koji je rekao da trener neće odgovarati na to tendenciozno pitanje, na šta je "novinar" odbrusio da nije pitao njega već Dejana Stankovića.

Ubrzo nakon toga Stanković je ustao sa stolice uz komentar "Ajde ti... doviđenja" i udaljio se iz sale.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Dan posle meča i neprijatne situacije koju je Stanković imao na konferenciji, Crvenoj zvezdi se javila vlasnica Radija Delta iz Novog Sada, Nevena Đukić.

Kako saznajemo, ona je u dopisu crveno-belima istakla da osoba koja je postavila pitanje Dejanu Stankoviću nije zaposlena, niti je ikada bila zaposlena u Radiju Delta.

- Ne znamo sa sigurnošću identitet osobe koja je lažno predstavila, ali ćemo preduzeti sve potrebne mere da se ispravi greška koja je načinjena. Izvinjavamo se na neprijatnosti svim članovima FK Crvena zvezda i navijačima - stoji u dopisu vlasnice Radija Delta iz Novog Sada.

(Telegraf.rs)