Rade Bogdanović SUROVO objasnio zašto košarkaši prave uspehe za razliku od fudbalera: “Neko u salu na 35°C, neko na Maldive…”

Ponovo je svojom izjavom uzdrmao javnost

Nekadašnji fudbaler i reprezentativac naše zemlje, Rade Bogdanović, u poslednje vreme je postao dosta viralan zbog svojih izjava koje ponekad i objašnjavaju čitavu suštinu (ne)uspeha u fudbalu, ali i sportu u globalu.

Ovoga puta, Bogdanović je gostovao na TV Prva, gde je zajedno sa Željkom Rebračom, gde su se dotakli i aktuelnog finala Mundobasketa, gde će se naći košarkaši Srbije. Njihov rival će biti selekcija Nemačke, a nadanja su ogromna.

Rade Bogdanović je rekao da ništa nije slučajno kada je u pitanju košarkaška reprezentacija Srbije, a podvukao je paralelu sa fudbalskom.

On je uporedio odnos fudbalera i košarkaša.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Fudbaleri nemaju taj pristup kao košarkaši. Pa pogledajte samo ovog Aleksu Avramovića iz Partizana. On je letos pre početka priprema reprezentacije trenirao u svom Čačku sa juniorima na 35 stepeni u hali i tako se spremao za početak priprema za ovaj šampionat. Šta su za to vreme radili fudbaleri… Mikonos, Rodos, Maldivi… E to je ta razlika - istakao je Bogdanović.

(Telegraf.rs)