Puštene karte za DERBI! Poznate i cene

U nedelju, 1. marta od 18 časova, na našem najvećem stadionu odigraće se prvi fudbalski večiti derbi u 2020. godini, ukupno 162. po redu.


Nepunih sedam dana ranije, Crvena zvezda je kao domaćin objavila cene karata za duel sa Partizanom, i to:

Sever: 500 dinara;Jug: 500 dinara (prodaju karata za ovu tribinu organizuje isključivo FK Partizan);Istok bok: 800 dinara;Istok centar: 1000 dinara;


Zapad (bok i centar): 1.200 dinara;


VIP Zapad: 1.500 dinara;


VIP 1: 3.000 dinara;


VIP 2: 3.000 dinara;


VIP Galerija: 4.000 dinara (u cenu karte uključeni su hrana i piće u Champions Club-u).


Prodaja karata počinje u sredu, a blagajne na stadionu ''Rajko Mitić'' biće otvorene svakog dana od srede do nedelje, u periodu od 10 do 18 časova.
Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, uz pokazivanje lične karte.


''Podsećamo sve vlasnike sezonskih karata za ovu sezonu da još u danas i sutra mogu iskoristiti pravo prioriteta i preuzeti dodatnu besplatnu kartu za tribinu i sektor za koji imaju kupljenu sezonsku kartu.
Posle početka prodaje karata za ovu utakmicu, u sredu 26. februara, preuzimanje dodatnih besplatnih karata na blagajni stadiona će biti moguće ukoliko u momentu preuzimanja još ima dostupnih karata u prodaji za tu tribinu odnosno sektor. Takođe, tokom perioda prodaje karata će biti moguće izvršiti zamenu i umesto te, uzeti kartu za tribinu sa istom ili nižom cenom.'',
 navodi se, između ostalog, na sajtu Crvene zvezde.

sportske.net