PUNI SE ZVEZDINA KASA: Poznato koliko iznosi klauzula za Krstičića (FOTO)

Baš kao i u slučaju Nemanje Milića, transfer koji nije prošao minulog leta biće realizovan u predstojećem prelaznom roku.

Vezista Crvene zvezde Nenad Krstičić bio je velika želja atinskog AEK-a pre šest meseci, a danas je sa "Marakane" stigla potvrda da će ove zime Grci uspeti da ostvare svoje planove.

Oprečne informacije javljale su se prethodnih dana, ali nakon poruke sa stadiona "Rajko Mitić" više nema dileme. Nenad  Krstičić karijeru nastavlja u AEK-u koji je platio izlaznu kaluzulu u iznosu od 500.000 evra.

AEK je čitav posao oko transfera prepustio menadžerskoj agenciji koja zastupa Nenada Krstičića. Zvezda je nudila igraču novi ugovor na tri i po godine i platu od 500.000 evra po sezoni, plus bonuse.
Krstičić se ipak odlučio za prelazak u AEK koji nema problem sa time da izdvoji 500.000 evra na ime obeštećenja, a prethodnih dana slušali smo da će sam igrač dobiti ugovor na 2+1 godinu i da će u prvoj sezoni zarađivati 750.000 evra.

Grci još pišu kako se Nenad Krstičić nalazi u Italiji sa porodicom, kao i da će pravo sa Apenina doputovati u glavni grad Grčke na preglede i potpisivanje ugovora.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sa stadiona "Rajko Mitić" poručuju da su iskreno želeli da zadrže Krstičića, kao i da mu žele sve najbolje u nastavku karijere.

Izvor: Sportske.net