Prvi intervju Pavkova posle Milana

Momak iz Begeča ponovo je zaludeo pristalice Zvezde, ističe da voli velike utakmice, a posebno se zahvalio porodici na podršci, ali i Zvezdanu Terziću

Milan Pavkov je rođen za velike utakmice! To je dokazao protiv Liverpula, ali i protiv Milana, u mečevima gde se Crvenoj zvezdi nisu davale velike šanese uoči mečeva.

Svojim golovima je navijačima doneo neke od najvećih radosti, a gol protiv Milana bio je dodatno "sladak", jer je došao sa igračem manje i u 93. minutu.

U razgovoru za klupski sajt, Pavkov je rekao da ga posebno čini srećnim kada tim ostvaruje uspeh, kao i da je samo ispoštovao zadatak koji je imao kod kornera koji je pretvorio i u gol

Svaki gol me raduje podjednako, a najviše me srećnim čine timski uspeh i rezultat. Svako ima svoju ulogu na prekidu, moj zadatak je bio da budem na prvoj stativi. Na svaku loptu idem sa nadom i verom da ću postići pogodak. Profesionalac sam i svaka utakmica mi je velika i bitna – izjavio je Pavkov.

Golgeter Zvezde smatra da je bitno da on i saigrači daju maksimum uz želju da prođu u osminu finala Lige Evrope

Na koji način možemo do senzacije prepuštam stručnom štabu, a na nama igračima je da ispoštujemo sve dogovore i damo svoj maksimum. Voleo bih da ekipa ostvari dobar rezultati, a da li uz moj gol ili nečiji drugi nije važno.

Pavkov ističe da mu znači podrška kluba, da je gol posvetio porodici, a takođe je otkrio i da li je razmenio dres sa igračima Milana.

Najviše mi znači podrška porodice, ali mi znači i podrška generalnog direktora Zvezdana Terzića. Nastojaću da i u narednom periodu postižem golove. Nemam naviku da razmenjujem dresove posle utakmice, više volim da ih sačuvam i poklonim nekom Zvezdinom navijaču.

Za kraj našalio se Pavkov oko toga da li će mu navijači ponovo doći ispod prozora, kao kada je postigao dva gola Liverpulu.

- Možda i planiraju, ali moraju da znaju da ne živim više na toj adresi - uz osmeh je završio Pavkov.

Telegraf.rs