Prva Zvezdina utakmica sa navijačima! Zvezda pušta ogroman broj ulaznica

Delije će konačno imati priliku da na stadionu proslave titulu

Fudbaleri Crvene zvezde će predstojećeg vikenda, posle skoro tri meseca pauze, igrati na stadionu "Rajko Mitić" i to pred navijačima, uz poštovanje propisa Vlade Srbije.

Meč sa Radnikom iz Surdulice biće odigran uz prisustvo publike, ali uvažavajući sve mere i propise, kako bi se sprečilo širenje korona virusa. U skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta izmedju gledalaca, polovina kapaciteta našeg stadiona biće puštena u prodaju, što znači 24.500 karata - navodi se u današnjem saopštenju Zvezde.

Humanitarna akcija, koju je Crvena zvezda pokrenula pre pandemije i koja je bila planirana za meč protiv Napretka, da prihod od prodaje ulaznica, koje će i sada koštati 75 dinara za sve tribine, ide Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji, biće sprovedena sada.

Sve ulaznice koje su kupljene za meč protiv Napretka (ukupno 2.920), važiće i za susret sa Radnikom, dodaje se u saopštenju.

Crvena zvezda je apelovala publiku da poštuje sve mere i propise Vlade Srbije.

- Proslava 31. titule, kao i 75. rodjendana kluba će biti u poslednjem kolu na meču protiv Proletera, kada se nadamo da će biti dozvoljeno da Marakana bude punija od onog što nas očekuje u meču protiv Radnika - navodi se u saopštenju Zvezde.

Espreso