PRŠTE POHVALE OD FIFE! “Srbijo, neverovatna si! Ovo baš niko nije očekivao”

Još jednom, svaka čast!

Fudbalska reprezentacija Srbije napravila je jedan od najvećih uspeha u modernijoj istoriji, savladali su Portugal i time su bukirali karte za učešče na Svetskom prvenstvu u Kataru! 

Koliko je ovo iznenađenje govori i objava Fife, koja na sva usta hvali našu zemlju.

Stvarnost je takva da fudbalska reprezentacija i nije navikla naciju na uspehe, jednostavno, kada su ostali nacionalni timovi postajali šampioni, ili pak donosili i medalje, fudbaleri su uvek kaskali, uvek im je nedostajalo nešto malo kako bi učinili naciju ponosnom.

Zato je ovaj uspeh i veći, sada su napravili taj iskorak, pronašli su "to nešto" i savladali su Portugaliju na gostujućem terenu. Portugaliju koja je pre samo pet godina postala prvak Evrope.

Portugaliju koja u svojim redovima ima Kristijana Ronalda i još nekolicinu najboljih igrača na svetu na svojim pozicijama.

Zbog toga je i došla objava Fife na svom Tviter nalogu u kojoj kažu da je Srbija uradila nešto neverovatno, nešto za šta niko nije davao ni najmanje šanse - plasirali su se direktno na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Neverovatno! Srbija je napravila čudo, preokretom protiv Portugalije stigli su do plasmana na Svetsko prvenstvo - stoji u objavi krovne fudbalske organizacije.

Kako god se okrene, uspeh jeste, ali ukoliko je verovati rečima selektora Piksija, ovo je tek početak...

Telegraf.rs