Provokacije iz Crne Gore upućene Zvezdanu Terziću

Savićević i generalni direktor Crvene zvezde su u nekoj vrsti svađe koja traje već godinama, a oko njegovog odnosa sa Vuletićem fudbalski fanovi ovde vrlo dobro znaju sve

Potpredsednik Partizana profesor Vladimir Vuletić ponovo je privukao pažnju javnosti na sebe svojim objavama iz Crne Gore.

On trenutno krstari obalom, a u mestu Bigova naleteo je na legendu Crvene zvezde Dejana Savićevića, koji je i aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore.

Usledila je zajednička fotografija, koja će svakako izazvati dosta pažnje, ali je podjednako intrigantan i potpis uz fotografiju.

Dejo, majstore, pa ti si Bog! - i kao hešteg dodao "no_terza". 

Vuletić i Savićević
Vuletić i Savićevićfoto: Instagram

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Savićević i generalni direktor Crvene zvezde su u nekoj vrsti svađe koja traje već godinama.

Sve je počelo kada su fudbaleri crveno-belih Filip Stojković i Mirko Ivanić odbili da igraju za Crnu Goru protiv selekcije tzv. Kosova, a Savićević je optužio da iza tog poteza stoji Terzić. Ubrzo je Terziću bio zabranjen ulazak u Crnu Goru, za šta je on optužio Savićevića.

- Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora - Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru. Do danas sam mislio da je to šala, ali evo sam se uverio da je istina. Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im se i prvim sledećim letom se vratio u Beograd. Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni - rekao je tada Terzić.

Dakle, priroda Vuletićeve aluzije je veoma jasna...

Espreso