Protiv PSŽ-a startuje igrač kog su sve Delije želele videti! (FOTO)

Crvena Zvezda će probati da napravi još jedno veliko čudo u Ligi Šampiona i pokušati da pobedi PSŽ, što uopšte neće biti jednostvno pogotovo ako pričamo o činjenici da je Vujadin Savić gotovo sigurno van 18, nažalost povreda će ga sprečiti da izađe na teren i kapitenski predvodi Zvezdu u odbrani.

On je naime povredio mišić u poslednjem minutu protiv Liverpula, a od tada faktički nije igrao, a danas je ušao u trenažni proces što je složićete se nedovoljno za ovako veliki meč, možda je i fizički spreman da izgura do kraja, ali na ovoj utakmici treba neko ko je 100% spreman.

Zvezdin kapiten će biti na klupi, a njegovo mesto tradicionalno će zauzeti Srđan Babić. Trener crveno-belih Vladan Milojević imao je velikih kadrovskih problema u poslednjoj liniji. Na povredu Vujadina Savića nakalemila se i prehlada Srđana Babića. Zbog toga je visoki Banjalučanin propustio dva prethodna duela u prvenstvu. Milojević ništa nije želeo da rizikuje, pa je na poziciju štopera prekomandovao Filipa Stojkovića.

Mesta su zagarantovana El Fardu Benu i Marku Marinu, dok bi poziciju levu krila mogao da zauzme Veljko Simić. Posebno zbog toga što je problem sa povredom imao i Slavoljub Srnić.

Milan Pavkov će predvoditi napada, a šansu na klupi čekaće Ričmond Boaći.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Dakle odbrana će biti identična onoj u Napulju.