“Protiv Novog Pazara planiram da izvedem najjači tim”

Stanković ističe da nema mesta za opuštanje

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 16.15 sati dočekuju Novi Pazar u 26. kolu Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić".

Trener crveno-belih Dejan Stanković rekao je da će za nedeljni meč izvesti najjači sastav.

- Planiram da protiv Pazara izvedem najjači tim. Uspeli smo da u datom momentu ove sezone u 28 dana igramo devet utakmica i da skoro sve bude onako kako smo planirali. Spremali smo se da u prvenstvu imamo 16 mečeva, da u kupu imamo maksimalan broj utakmica i sigurno dve u Evropi. Dvadeset utakmica momci mogu da iznesu na “leđima” sigurno. Nikada ne idemo na goleadu. Idemo da odigramo dobru, čvrstu, takmicarsku utakmicu i da izvučemo ono što najbolje možemo iz same utakmice - rekao je Stankoivć za klupski sajt.

Sutrašnji duel biće prilika da crvenpo-beli sa navijačima proslave 77. rođendan, Stanković ističe da nema mesta opuštanju.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Na papiru je tako, ali dosta puta se ispostavilo da ono što misliš da je lako na terenu se ispostavi da postaje teško. Ne želimo da dođe do opuštanja. Ponavljam, dosta smo radili na tome da se prema svakom protivniku ide kao da je najbolji na svetu. Tri boda na sutrašnji dan kada je besplatan ulaz, kada će doći mnogo ljudi da vidi Crvenu zvezdu, pozdravi momke i zahvali im se za ovakav start prvenstva gde smo ponovo vratili sve u igru. Dosta toga se pitamo, smatram da sutra nemamo pravo na “lošu” partiju - poručio je Stankoivć.

(Telegraf.rs)