Prosinečkog pitali: “Crvena zvezda ili Dinamo”, evo šta je on odgovorio

Nije Robiju bilo lako da odgovori

Robert Prosinečki, nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde, dao je jedan zanimljiv intervju za "Glas Srpske" u kom je dobio škakljivo pitanje vezano za crveno-bele i Dinamo!

Poznato je da je Robi upravo iz Dinama stigao 1987. na Marakanu, potom dres tog kluba nosio i dok se ovaj zvao Kroacija, a na pitanje za koga bi navijao da se Zvezda sretne sa Modrima rekao je:

Uvek sam iskren u životu. Moj pokojni tata se vratio iz Nemačke da bi mu sin igrao u Dinamu. To je tako. Spletom okolnosti njegov sin nije igrao u Dinamu, nego je došao u Crvenu zvezdu. Najbolje da ne igraju Zvezda i Dinamo - jasan je bio Robi.

Pitali su Robija i da li je ostala žal za tim što sa Zvezdom, posle titule prvaka Evrope, nije osvojio i titulu prvaka sveta u Tokiju.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Meni je bilo drago zbog momaka. Vidi, emocije su jedno, ali otišao si u najbolji klub na svetu. Može da ti bude žao što to nisi odigrao, pa onda otišao, ali kad odeš u veliki klub onda samo razmišljaš o tome. Kada se sve to izdešavalo u Jugi nisam toliko razmišljao o tom Tokiju. Bio sam fokusiran na Real.

(Telegraf.rs)