Prosinečki se prisetio kad je uhvaćen kako puši… “To što sam voleo da zapalim ili popijem…”

Robi dodaje da se i danas puši, ali da igrači to skrivaju

Legendarni fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki dao je jedan zanimljiv intervju u kom se prisetio one situacije sa cigaretom u ustima - dok je igrao za crveno-bele!

Taj video posle Zvezdine titule u Bariju, kada Robi baca cigaretu ispred novinara, postao je kultan, a Prosinečki posle 30 godina kaže:

A da, deca mi taj video pokazuju (smeh). Ma puše i danas skoro svi, ali skrivaju. Kako se veže sve to! Ako te neko vidi da pušiš ili da piješ, odmah misle da ne treniraš dobro, da ti nije stalo. To nije istina. Ja sam živeo za fudbal. To što sam voleo da zapalim ili tu i tamo nešto popijem, to nema veze s time koliko sam dao fudbalu - rekao je Prosinečki za "portalnovost.com" i dodao:

U današnjem vrhunskom sportu to, kao, ne dolazi u obzir. Ronaldo je krajnost, čini mi se baš isprogramiran, pazi valjda svaku stvar koji stavi u usta. Zbog toga traje duže, ima manje povreda, dobro izgleda. Sve je podredio fudbalu i super igra, ali ima nešto robotski u tome. Čak mi se čini da mu je i ljubav robotska. A fudbaler je isto čovek i dobro je da se toga seti.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

(Telegraf.rs)