PROPAO ZVEZDIN PLAN!? Ništa od velike trampe, Grci traže previše novca

Crvena zvezda ima prepreku, ali možda je i reši.

Crvena zvezda je isplanirala da napravi drim tim za narednu sezonu, ali kako dani prolaze sve je više prepreka na putu ka tome. 

Istina došao je Aleksandar Dragović kao veliko pojačanje, ali otišao je Nemanja Milunović, a Aleksandar Pešić je blizu prelaska u Tursku.

Sada postoje prepreke i na putu dolaska Nenada Krstičića u klub. On je iz Crvene zvezde otišao u AEK za 500.000 evra 2019. godine, a sada crveno-beli žele da ga vrate bez obeštećenja. 

AEK ne želi da ga pusti, pogotovo nakon što je u klub stigao Vladan Milojević koji je sarađivao na "Marakani" sa Krstičićem i izuzetno ga ceni. Postojala je opcija razmene igrače gde bi Gelor Kanga otišao u Atinu, ali je ona otpala jer Gabonac ne želi da menja sredinu. 

Posle 94 meča za atinski klub i 5 postignutih golova AEK nema nameru da pusti srpskog vezistu tek tako i oni žele da zarade na vezisti, ali je dobra vest za Zvezdu da je on izričito zahtevao da nastavi karijeru u svom bivšem klubu. 

Ukoliko Kanga ostane to ne bi trebalo da bude problem, jer se Krstičić ne bi sa njim borio za mesto u timu nego je zamišljen kao alternativa Seku Sanogu na mestu defanzivnog veziste. To dalje znači da klub i dalje planira da proda Njegoša Petrovića. 

Crvena zvezda je najavila da neće plaćati obeštećenja u ovom prelaznom roku, ali ima vremena za postizanje dogovora. Pregovori su u toku, ali za sada je Krstičić još daleko od povratka. 

(MONDO, Sportski žurnal)