PROMENA PLANA! Zvezda ipak ne ide na Kipar, pripreme u Turskoj će trajati više od 3 nedelje

Čelnici kluba u dogovoru sa trenerom Dejanom Stanojevićem doneli odluku

Fudbaleri Crvene zvezde će se pripremati u Antaliji, gde će izabranici Dejana Stankovića boraviti u periodu od 13. januara do 3. februara, što je drugačije od prvobitnog plana po kome su crveno-beli trebalo da odrade pripreme iz dva dela, na Kipru i Turskoj.

Usled velikih epidemioloških mera na Kipru, fudbaleri Crvene zvezde će nakon odrađenih lekarskih pregleda i prozivke, 13. januara otići u Antaliju (Turska) gde će boraviti tri nedelje.

Prema prvobitnom planu prvotimci Crvene zvezde su prvi deo priprema za prolećni deo sezone trebali da odrade na Kipru, što je bio slučaj i prethodnih godina, a potom da se upute ka Turskoj gde bi odradili deo priprema koji je više namenjen taktičkim uigravanjima.

Tokom boravka u Turskoj izabranici Dejana Stankovića će trenirati na terenu koji je deo sportskog centra i pripada hotelu “Kalista”, a upravo na ovoj travnatoj površini biće odigrane prijateljske utakmice.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Crvena zvezda će za vreme boravka u Turskoj odigrati četiri pripremne utakmice, a rivali će biti Maribor, Lask, Šahtjor Donjeck i Šahtjor Soligorsk.

Vrlo je moguće da crveno-beli odograju još jednu utakmicu u Beleku.

Kurir sport