PROBLEM ZA ZVEZDU: Veliko pojačanje propušta prolećni deo sezone (FOTO)

Crveno-beli spremaju se za povratak ligaškim duelima.

Tokom priprema na Kipru i Antaliji vezista je imao problem sa zglobom, a još nije spreman i neće konkurisati za prolećnu premijeru.

Polako se podvlači crta i od sutra kreće borba za bodove, a na tom polju Crvena zvezda hoće da nastavi uspešan niz, gde je stala na cifri od 46 mečeva na domaćoj sceni bez poraza. Ovim učinkom ekipa Vladana Milojevića je na klupskoj listi druga i za izjednačavanje rekorda potrebno je još šest utakmica. Ipak, lider je pojačao redove za odbranu titule i jedini ‘problem’ pred start protiv Vojvodine ima Miloš Vulić.

Tokom priprema na Kipru i Antaliji imao je probleme sa povredom zgloba i pošto nije još potpuno spreman, verovatno neće konkurisati za sastav tima. Od ranije je u ‘autu’ Marko Gobeljić koji treba da se vrati početkom marta.

FOTO: STARSPORT

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Tek posle današnjeg treninga šef Milojević trebalo bi da odredi 19 igrača za karantin, a ostaje da se sačeka hoće li najzvučnije pojačanje, Mirko Ivanić zauzeti mesto u startnoj postavi ili će dobiti priliku sa klupe protiv bivšeg kluba Vojvodine, odakle je otišao u Bate Borisov.

Ekipa je odradila i dva treninga na glavnom terenu koji je kao ‘pista’, pošto su tu i grejači, ako zatrebaju mada se sutra očekuje temperatura u plusu.