PROBLEM ZA ZVEZDU: Da li će se golgeter “probuditi”?

Tri špica za 360.6 minuta nisu postigla pogodak, a najbolji strelac je El Fardu Ben koji je pogodio protiv Vojvodine i Inđije ovog proleća.

Dve pobede i dva remija nisu smanjila bodovnu zalihu Crvene zvezde koja korača prema trećoj uzastopnoj tituli, ali efikasnist napadača je izgleda problem broj jedan tima Dejana Stankovića. 

Na četiri meča za 360 minuta igre Ričmond Boaći, Milan Pavkov i Aleksa Vukanović nisu se upisali u strelce, a Portugalac Tomane posle oporavka od povrede nije se našao u protokolu.

Traži se rešenje i ponovo na sceni bi trebalo sutra protiv Mačve da bude Milan Pavkov, koji je derbi presedeo na klupi kao zamena protiv Mačve za povređenog Boaćija.

Crveno-bele kao najbolji strelac ekipe predvodi El Fardu Ben koji je na 16 mečeva u Superligi postigao 11 pogodaka, a dva u drugom delu protiv Vojvodine i Inđije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Krilo će sutra zauzeti svoju poziciju i ostaje da Dejan Stanković “nađe” zamenu za povređenog Milana Rodića i očekije se da kao levi bek nastupi Milan Gajić, što bi za njega bili prvi minuti ovog proleća.

Hotsport.rs