PROBLEM U ZVEZDI: Jirka neće da čuje za Zemun (FOTO)

Pozajmice su vrlo nezgodna stvar, pogotovo kad igrač ide sa mnogo bolje pozicije na lošiju, većina ne želi da razgovara o bilo kakvom razvitku već smatra da je to „nazadovanje“, bar u fudbalskom smislu.

Jirka dolazi iz ozbiljnog kluba, Trnava je ove godine postigla velike uspehe, a i pre ove godine važi za jedan od organizovanijih klubova, tu ne podrazumevamo samo novac koji se ulaže u klub, već i način rada, treneri, teretane, svi ostali uslovi koji su na visokom nivou.

Erik je došao u Beograd sinoć i već Zvezda ima potencijalni problem, naime igrač neće da čuje da ide u Zemun, smatrajući da može da se nametne i ostane među crveno – belima gde je konkurencija trenutno prejaka. No realno gledano igrači ovih potencijala ne pristaju tako lako na ovakve pozajmice.

Bilo kako bilo videćemo šta će se dešavati u narednom periodu i sa mladim Nikolićem koji po izjavi trenera Zemuna takođe ne planira da ide na pozajmicu te vrste.

– To su igrači koji sigurno kvalitetom zaslužuju i veći klub, ali u ovom trenutku teško da će izboriti status u Zvezdi. Teško ih je ubediti da dođu u Zemun, ali nama bi sigurno pomogli, naročito kada dođu iz šampiona – istakao je trener Zemuna Dejan Đurđević za Žurnal.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Izvor: beogradskiportal.rs