Pripreme za istorijski duel Zvezde i Partizana, poznate cene karata

Nakon sastanka bezbednosti odlučeno je da gostujućim navijačima ne bude dozvoljeno prisustvo

Košarkaški večiti derbi na programu je u nedelju 14. novembra sa početkom od 19 časova u Pioniru.

Prvi ovosezonski duel večitih čeka se s velikim nestrpljenjem, jer će to biti prvi meč Partizana protiv Zvezde sa Željkom Obradovićem na klupi, što dodatno podiže zainteresovanost košarkaške javnosti.

Međutim, hala će biti mala da primi sve zainteresovane, a navijačima Partizana će biti zabranjeno prisustvo. Ova odluka doneta je nakon bezbednosnog sastanka koji je održan uz prisustvo oba kluba, kao i svih službi koje će biti angažovane za ovaj meč.

Ipak, ono što je interesantno, u cenama karata nema istaknute tribine D u Pioniru, na kojoj su tradicionalno smeštene pristalice Partizana, pa ostaje pitanje da li je ipak sklopljen određeni dogovor da manja grupa navijača crno-belih bude u hali.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zvezda je uz informaciju da neće biti gostujućih navijača objavila i ko će moći da kupi karte za meč. To će moći samo vlasnici sezonskih karata, kao i navijači koji kupe kartu za meč Evrolige protiv Asvela, koji je na programu u četvrtak od 19 časova u Pioniru.

- KK Crvena zvezda karte za ovu utakmicu prodavaće po dva osnova i kupovina karte za nedeljnu utakmicu biće omogućena: svim vlasnicima sezonskih karata našeg kluba za takmičarsku sezonu 2021/2022, kao i svim kupcima dnevnih karata za utakmicu 9. kola Evrolige koju naš tim igra u četvrtak protiv francuskog ASVEL-a i koji to budu učinili na blagajni hale Aleksandar Nikolić samo na dan utakmice - navodi se na sajtu Zvezde.

Takođe, dodaje se da će vlasnici sezonskih karata sa svojom ulaznicom redovno dolaze na meč u nedelju, kao i da mogu da kupe najviše dve dnevne karte za nedeljni derbi.

Cene karata za derbi između Zvezde i Partizana su sledeće:

Tribine A, B, C - 500 dinara

Parter B - 800 dinara

VIP loža - 1.800 dinara

Plava loža - 1.500 dinara

Bela loža - 1.200 dinara

Počasno besto I red - 8.000 dinara

Počasno mesto bočno II red - 4.000 dinara

Počasno mesto I red - 12.000 dinara

Počasno mesto II red - 6.000 dinara.

(Telegraf.rs)