Prijović ne želi nazad u Srbiju jer je besan na srpske vlasti!

Pominjalo se da bi Crvena zvezda u ovom prelaznom roku mogla da aktivira "bombu" u vidu povremenog srpskog reprezentativca, Aleksandra Prijovića, ali prema najnovijim informacijama koji stižu iz Grčke, to se sigurno neće desiti.

Ne samo da Zvezda ne može finansijski da parira uslovima Aleksandra Prijovića, koji u Saudijskoj Arabiji ima ugovor vredan 18 miliona evra, već je, kako piše dobro obaveštena Gazeta, čiji novinari imaju dobre odnose sa Prijovićem još iz perioda dok je igrao za PAOK-om, on uvređen zbog načina na koji su ga srpske vlasti tretirale zbog kršenja karantina tokom epidemije korona virusa.

Prema informacijama Gazete iz izvora bliskim Prijoviću, on je toliko kivan na srpske vlasti zbog načina na koji je tretiran nakon što je uhvaćen u kafiću kako pije piće tokom policijskog časa, uključujući još nekoliko estradnih zvezda.

Prijović je frustriran zbog svega što mu se desilo i zbog kazne od tri meseca kućnog zatvora na koji je osuđen, pa nema nameru da ikada do kraja karijere uzima u razmatranje igranje za neki klub u Srbiji.

Za Prijovića je zainteresovan i PAOK, ali i Legija, za koje je svojevremeno igrao, ali obe ekipe imaju male šanse s obzirom na velike finansijske uslove koje Prijović ima u Saudijskoj Arabiji.

Dok PAOK i ima određene šanse u slučaju da gazda kluba Ivan Savidis odluči da "odreši" kesu za bombu prelaznog roka i jednog od svojih omiljenih igrača, šanse Legije gotovo da ne postoje.

Jedna od opcija za Prijovića je i odlazak u MLS.

(Telegraf.rs)