Prijović može zameniti Kataija, ponuđena pozajmica na 18 meseci

Dolazi vreme odluke za iskunsog napadača

Srpski napadač Aleksandar Prijović i dalje traži novi klub, a prema informacijama iz Grčke od dobro obaveštenih izvora, PAOK nije više u pol-poziciji za njegovo dovođenje.

Tamošnja Gazeta je objavila da je povremeni reprezentativac Orlova i strelac gola za plasman na Mundijal u Rusiju dobio primamljivu ponudu iz Sjedinjenih Američkih Država gde bi trebalo da se preseli na 18-mesečnu pozajmicu.

Prijović od decembra nije u planovima u saudijskom Al Itihadu koji ga je platio PAOK-u 10 miliona evra, ali ima unosan ugovor do juna 2023. godine pa je obostrani interes raskid saradnje.

Iskunsi napadač rođen u Sent Galenu je nedavno izrazio želju da se vrati u Solun, iako su ga želeli i Crvena zvezda i Legija iz Varšave, ali je sada zainteresovan za ponudu iz MLS lige.

Ime kluba koji mu je poslao ponudu se za sada ne navodi, ali mnoge informacije koje stižu sugerišu da se radi o Los Anđeles Galaksiju, koji je nedavno raskinuo ugovor sa Srbinom Aleksandrom Kataijem posle rasističkog istupa njegove supruge na Instagramu.

U svakom slučaju, Grci pišu da Prijović neće žurtiti sa odlukom.

(Telegraf.rs)