PRIČA O SUKOBU DELIJA I BAHARA STIGLA DO IZRAELA! “Nije istina ovo što pišu Srbi, evo šta se desilo u svlačionici”

Navode da nije bilo nikakvih sukoba i nasilja, niti da će biti pokrenuta bilo kakva policijska istraga

Izraelski mediji pomno prate situaciju na Marakani, gde se Baraku Baharu ozbiljno drma klupa, a gde je nezadovoljstvo navijača kulminiralo posle meča sa TSC-om, gde je bilo 1:1.

Igrači su isprozivani žestoko i oterani u tunel, a Barak Bahar je dobio "žuti karton".

Ipak, nije se završilo na tome, već su Delije nezadovoljstvo htele da predoče igračima i trenerima nesposredno, pa su sišli do svlačionice i tamo je oko 200 najvatrenijih Delija razgovaralo sa trenerom i igračima.

Delije su povodom toga izdale i saopštenje u kojem su rekli da su igračima i treneru poručili da više ne bi smelo da bude eksperimentisanja i loših rezultata u domaćoj ligi i da ukoliko se ovako nešto nastavi, da će reakcija biti drastičnija.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Posle ovoga, pojavile su se i informacije da je Tužilaštvo od policije tražilo izjašnjavanje i istragu povodom ovoga, a ta priča stigla je i do izraelskih medija.

Kako javlja najpouzdaniji sportski list Izraela "One.co.il", koji demantuje bilo kakav sukob i otvaranje policijske istrage i ističe da se ništa od toga nije desio.

Decidirano ističu da ništa od pisanja pojedinih srpskih medija nije istina.

Izraelci navode da su navijači došli do svlačionice i da su tražili objašnjenje šta se dešava sa timom, da su Bahar i navijači razgovarali sa njima, ali da ni u jednom trenutku nije prerastao u bilo kakvu ozbiljniju raspravu.

(Telegraf.rs)