Prepucavanje Delija i Grobara na internetu! Da li je Petrušev Zvezdaš ili Partizanovac!?

Partizanovci u prvi plan ističu davnu fotografiju Petruševa u crno-belom dresu, a druga strana potencira tinejdžersko doba novog pojačanja i njegove juniorske dane u crveno-belom

Košarkaški klub Crvena zvezda prilično je uzdrmao još jednim potpisom o kojem se priča. 

Novi igrač šampiona Srbije i ABA lige je centar reprezentacije naše zemlje Filip Petrušev čiji je dolazak veliki plus za reket crveno-belih.

Tako je konačno stavljena tačka na sledeću destinaciju u karijeri ovog momka koji je od odlaska iz Mege najmanje igrao košarku, gotovo je "nestao" u Efesu, ali je sada ponovo dobio priliku na velikoj sceni, sa daleko bitnijom ulogom, time i velikim očekivanjima.

Poznato je da se do konačne odluke Petrušev potajno očekivao i u taboru večitog rivala Partizana (svojevremeno ga zvao Ostoja Mijailović), navijači crno-belih su i na osnovu nekih fotografija i poruka košarkaša gajili nadu da će izabrati baš njihovu stranu, čekali su epilog.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Naime, u pitanju je fotografija koju je svojevremeno i sam podelio Petrušev na društvenim mrežama - on kao mali u dresu Partizana.

Tu fotografiju je upravo sam obnarodovao dok je bio u Megi, neposredno po završetku zapaljivog derbija sa Partizanom gde je ulazio u konflikt sa protivničkim igračima, i baš tom fotografijom je želeo da smiri strasti uz poruku "nikad protiv Partizana", jer se našao na udaru navijača.

Ta ista fotografija Petruševa u crno-belom dresu ponovo je aktuelizovana, sada kao "najjači adut" u rukama navijača crno-belih da prozivaju košarkaša zbog njegove "izdaje" boja i kluba. Partizanovi fanovi su, ipak, zaboravili da podele jednako dostupnu fotografiju Petruševa kao već odraslog dečaka u košarkaškom dresu Zvezde za koju je tada nastupao kao junior i očito tada bio navijački opredeljen.

Kao i u slučaju partizanovaca i njihovog potenciranja starije slike, navijačima Zvezde je ova novijeg datuma čvrst dokaz da je Petrušev njihov. Konačno, sa potpisom za Zvezdu to je i dokazao, a stare slike i dokazi vernosti jedima ili drugima će se i dalje "šerovati" - onako kako kome odgovara u datom momentu.

Telegraf.rs