PREOKRET! Ohi ipak ranije stiže u Crvenu zvezdu?

I to pod njenim uslovima.

Crvena zvezda je i ovog leta obavila odličan posao u prelaznom roku, angažovani su Aleksandar Dragović, zatim Nenad Krstičić, kao i napadač Dioni, a Srđan Babić je vraćen sa pozajmice iz Portugala.

Uz njih, Zvezda je angažovala i talentovanog Stanića iz Železničara iz Pančeva, a za januar je osiguran i dolazak sjajnog Ohija, napadača Moldea.

O ovim pojačanjima u sredu je sa novinarima razgovarao generalni direktor kluba Zvezdan Terzić i prokomentarisao jednog, po jednog.


''Zaista sam prezadovoljan. Doveli smo šest izvanrednih igrača koji prave veliku razliku. Pre svega mislim na Dragovića koji je igrač vrhunske klase i ne pamtim kad je naš klub imao fudbalera koji standardno igra na Evropskom prvenstvu po 90 minuta i dolazi pravo odatle na trening Crvene zvezde. Igrač sa takvim rejtingom i CV-em dugo nije bio kod nas, a došao je bez obeštećenja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Doveli smo i Dionija koji ima 130 utakmica u izuzetno zahtevnoj i teškoj ligi kakva je francuska. On je pre nekoliko godina plaćen 10 miliona od strane Sent Etjena.

Vratio se Krstičić koji je bio važan šraf u mašineriji našeg kluba kada smo ulazili u Ligu šampiona. Povratak Babića koji je mnogo napredovao kroz duele sa brzonogim fudbalerima u portugalskom prvenstvu.

Tu je i mali Stanić, on je moje dete iz OFK Beograda koji je sticajem okolnosti otišao u Pančevo, dobro ga poznajem i igrač je kakvog će publika da voli. Može da odgovori najvišim zahtevima'', izjavio je Terzić.

Kada je u pitanju Ohi, moguće je i jedno iznenađenje, da se on priključi crveno-belima i ranije nego što je prvobitno planirano.

''Tu je i Ohi, to nam je izvanredan potez. Potpisali smo ga šest meseci ranije u skladu sa pravilnikom o statusu igrača i o tome obavestili Molde. Poslali smo im ponudu od 800 hiljada evra, ukoliko budu želeli da ga sad puste da dođe kod nas, ali nam nisu odgovorili, međutim to sada i nije aktuelno, jer imamo u ovom momentu Dionija, Pavkova, Krstovića koji se ozbiljno nametnuo na ovim pripremama i Lazetića koji će biti vanserijski igrač, ali mu treba još malo vremena da njegovo telo bude u stanju da izdrži ove napore. U svakom slučaju, ne isključujem mogućnost da nas Ohi pojača već ovog leta, ali pod našim uslovima'', otkrio je Terzić.

Sportske.net