PREOKRET! OFK Beograd ipak neće biti Zvezdina filijala, ali…

Crveno-beli nastavljaju saradnju sa Grafičarom i posle leta

Kao što je Telegraf.rs i objavio pre nekoliko dana, OFK Beograd neće postati klasična filijala Crvene zvezde, uprkos nedavnoj izjavi generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića.

Detalje saradnje je otkrio portparol crveno-belih Miljan Milošević gostujući na Zvezda TV gde je potvrdio saznanja našeg portala.

- OFK Beograd neće biti filijala Zvezde. Pomoći ćemo im tamo gde budu smatrali da im je pomoć neophodna, verovatno u igračkom kadru - rekao je Milošević.

Uprkos najavama da bi sadašnja Zvezdina filijala Grafičar mogao da nastavi sam od leta, ta saradnja će biti nastavljena.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Znate da Zvezda ima svoju filijalu, to je Grafičar i ta saradnja odlično funkcioniše. Grafičar je izbacio niz kvalitetnih igrača za prvi tim i nastavljaju u tom smislu. Pored Grafičara, naši igrači su na pozajmicama i u drugim klubovima, tako će biti i sa OFK Beogradom.

- Pomoći ćemo da OFK Beograd stane na noge, da se vrati prvo gde zaslužuje, a onda da vodimo borbu kao nekada. Zvezda nema potrebu za drugom filijalom, niti želimo da OFK Beograd to bude jer poštujemo ime i tradiciju koju taj klub ima - zaključio je Milošević.

(Telegraf.rs)