Preminuo legendarni operativac Crvene zvezde

Preminuo legendarni operativac Zvezde

Mijović je bio blagajnik crveno-belih i čovek kog će verovatno mnogi zauvek pamtiti

Tužne vesti dolaze sa Marakane - legendarni blagajnik Crvene zvezde Zoran Mijović preminuo je u sredu u 70. godini posle teške bolesti!

Mijović je skoro ceo svoj radni vek proveo u Zvezdi s kojom je, kao operativac, bio i prvak Evrope i sveta 1991. godine. Skoro je otišao u penziju, kada je mesto blagajnika prepustio sinu Igoru.

- Nažalost, u toku meča sa Voždovcem - do nas je stigla tužna vest. Napustio nas je čovek koji je mnogo toga uradio za Crvenu zvezdu, pre svega u organizacionom smislu, a onda i ljudskom, jer su se u njegovom višedecenijskom delovanju u klubu, mnoge stvari menjale, iz dana u dan, iz godine u godinu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Čovek koji je od 1981. godine bio deo Crvene zvezde, prisustvovao onim najlepšim, ali i najtežim trenucima - napustio nas je posle borbe sa teškom bolesti. On je u fotelju blagajnika našeg kluba seo pre četiri decenije i neko je od koga su mnoge stvari u Zvezdi zavisile, pogotovo kada je u pitanju organizacija velikih utakmica koje su sa sobom donosile rekordne posete na našem stadionu. Bio je neko na koga su svi u klubu, ali i navijači mogli da se u potpunosti oslone, zbog toga je uvek među zvezdašima važio za omiljenog.

- Uvek vedar, nasmejan i hiperaktivan, nedostajaće svima u klubu. FK Crvena zvezda izražava duboko saučešće porodici Mijović! Neka mu je večna slava - stoji u saopštenju Zvezde.

(Telegraf.rs)