PREGOVORI UVELIKO U TOKU: Zvezda dovodi pojačanje iz Emirata

Iako su na prozivci istakli da dolazaka ove zime najverovatnije neće biti, čelnici Crvene zvezde trenutno su u ozbiljnim pregovorima oko dovođenja defanzivnog veziste već u januaru!

Telegraf saznaje da je u pitanju Seku Sanogo, nekadašnji fudbaler Lozane, Tuna i Jang Bojsa, koji trenutno nastupa za Al Itihad.

Iako na Transfermarktu piše da je slobodan igrač, Sanogo je još vezan za klub za koji nastupa i srpski napadač Aleksandar Prijović. Upravo se desno od njega (broj 35) na slici ispod Sanogo nalazi:

Sanogo je bio interesantan i Partizanu koji je planirao da ga dovede ukoliko Aleksandar Šćekić napusti klub. Međutim, crno-beli su zbog prevelike cene odustali od potencijalnog transfera.

https://www.instagram.com/p/BxV-xTvFBEi/

Skup je vezista iz Obale Slonovače i Zvezdi koja trenutno pokušava da dogovori pozajmicu iskusnog 30-godišnjeg Sanoga koji bez problema može da pokrije i pozicije centralnog i ofanzivnog veziste. Nešto slično kao što to Natho radi u Partizanu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Osim eventualnog transfera, najveći problem za Zvezdu i Partizan je plata koju Sanogo ima u Saudijskoj Arabiji i koju večiti ni u ludilu ne mogu da isprate. Podsetimo, on je u Džedu stigao za sumu od pet miliona koliko je Al Itihad platio Jang Bojsu u januaru prošle godine.

Pomenimo i to da je za Sanogov potpis zainteresovana i  turska Malatija.

https://www.youtube.com/watch?v=L0q_M61VpAs

Telegraf.rs